На Скупштини  ГБО БОРС-Требиње одржаној 27.јуна 2019 године у просторијама Скупштине града Требиња која је трајала од  11.00 до 14.00 часова верификовани су мандати 50 чланова скупштине који су бирани у 18 мјесних одбора као и делегати испред  РВИ  и ППБ.

За предсједника Скупштине  ГО БОРС-Требиње изабран је Дејан Бодирога,  а за потпредсједнике су изабрани Далибор Даковић испред  ППБ и  Максим Мракић испред РВИ.

За чланове предсједништва су изабрани: Драган Добранић, Илија Мастиловић, Милан Милојевић, Милисав Пендо, Перица Вукаловић,  Ранко Петијевић, Србо Шкеро, Драгомир Анђелић, Небојша Милишић, Лончар Драган, Драган Јелић,Милан Мијановић,Светозар Аћимовић,Максим Мракић(РВИ) и Далибор Даковић (ППБ).

Сви чланови предсједништва су борци прве категорије осим  једног члана који је у рат отишао са  16 година и борац је друге категорије.

 

На конститутивној сједници Предсједништва и првој редовној сједници Предсједништва одржаној 1.јула 2019 године у просторијама ГО БОРС-Требиње која је трајала од 21.00 до  23.оо часа изабран је Драгомир Анђелић , за Предсједник Предсједништава те Ранко Петијевић  и Милан Милојевић за замјенике.

За делегате у Скупштину БОРС-а изабрани су Светозар Аћимовић и Анка Пешикан  испред ППБ.

Скупштина је изабрала своја радна тијела .

 

Борци су приликом избора показали велику одговорност и већину одлука донијели једногласно с чим су се издигли изнад свих политичких дешавања.Овим смо показали да јединство које смо имали деведесетих година када смо стварали Републику Српску и данас постоји међу нама, а то је једини пут  да се побољшља  положај бораца  и ППБ у друштву .

 

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ

Требиње,2.јули 2019.год.

 

ГБО БОРС Требиње