У Полицијској управи Требиње данас је обиљежена крсна слава Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Свети Архангел Михаило,

а тим поводом служен је помен погинулим припадницима полиције са подручја Херцеговине и положено цвијеће на Спомен-обиљежје погинулим припадницима МУП-а.

Делегација ГБО Требиње је присуствовала свечаности поводом крсне Славе Светог Архангела Михаила као и припадници 3.Одреда Специјалне бригаде полиције.

Помену који је служио владика захумско-херцеговачки и приморски Димитрије уз саслужење свештенства претходио је вјерски обред и ломљење славског колача.

Честитајући крсну славу Министарства унутрашњих  послова Републике Српске – Светог архангела Михаила, начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета је истакао да се никада не смију заборавити погинули  припадници  МУП-а који су своју жртву уградили у темеље РС.

Они су нам омогућили да ми данас у миру наставимо градити Републику Српску и да учинимо Министарство унутрашњих послова што безбједнијим и јачим како на подручју Херцеговине тако и цијеле Републике Српске“, казао је он.

Предсједник ГБО Требиње Дејан Бодирога је честитао славу свим припадницима МУП-а пожеливши им да имају што мање посла и да их увјек у њему води Свети Архангел јер је и код њих у једној руци мач а у другој кантар.