Оптужница од стране правосудних органа бих против ГЕНЕРАЛА САВЧИЋА је само један у низу удара на достојанство цијелог народа Републике Српске. Ми борци који цијенимо наше Генерале изражавамо велику забринутост оваквим радом бих правосуђа а уједно позивамо оне који врше власт у Републици Српској и бих, бусају се како помажу борачку популацију да једном коначно стану иза истих тих бораца и не дозвољавају да неки тамо правосудни органи понижавају оне који су стварали Републику Српску.

Питамо се докле иде овако нешто, гдје је крај, да ли је ГЕНЕРАЛ САВЧИЋ недостајао зацртаном плану за 2019. годину па да се и то испуни за вид астрономских плата у бих правосуђу. Како то да нико не одговара за српске жртве или оне ником нису важне. Позивамо све СРБЕ у бих правосуђу да покажу мало патриотизма и блокирају рад истог. Позивамо оне који се јављају само кад нам се ово дешава пријете истом правосуђу да једном коначно предузму конкретне кораке.

ГЕНЕРАЛЕ САВЧИЋУ ГБО Требиње као и сва популација наших сабораца Вам даје пуну подршку и нада се да нећете сада мање радити на бољем положају нас бораца већ да ћете добити додатну енергију какву сте имали као Командант и каквог вас памте и ваши саборци а и непријатељи.

А ви који мислите да ћете наш народ са овим поколебати да знате да смо сваким вашим потезом само јачи.

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

ГБО ТРЕБИЊЕ