Градски штаб за ванредне ситуације донио је одлуку којом забрањује окупљање на јавним мјестима на територији Требиња

 

Забрањено је окупљање на јавним местима на територији града Требиња, и то:

 

    у градском парку,

 

    Спортско рекреациони центар Брегови (Базен Брегови),

 

    летовалиште Убла,

 

    излетиште Студенац,

 

    игралишта и теретане на отвореном, 

 

    јавне површине / шетнице на обали Требишњице.

 

Одјељење за инспекцијске послове и послове Комуналне полиције Града Требиња терети се за спровођење свих потребних радњи (јавно излагање забране, обиљежавање траком и сл.).

 

Градоначелник Требиња, Мирко Ћурић, такође је издао наредбу којом се забрањује кретање изван градске територије свим особама које бораве / бораве у граду Требиње, како би се спријечило ширење вируса цороне ЦОВИД-19 у граду Требиње. Забрана се не односи на лица која имају дозволу за кретање издату од Министарства унутрашњих послова или потврду о потреби кретања због несметаног обављања радног процеса коју је издао послодавац.

 

Сва лица која уђу на територију града Требиња дужна су да најаве свој долазак на број 121, објашњавајући разлог свог доласка.

 

Сви привредни субјекти који послују на територији Града Требиња дужни су да пријаву робе пријаве Градском штабу за ванредне ситуације Града Требиња, на број 121. Роба се може примити само у присуству представника Градског штаба за ванредне ситуације, уз претходну најаву тачног сата доласка робе.

 

 

 

Град Требиње