Поштовани господине Родољубе,

Градска борачка организација Требиње Вам жели честитати Крсну славу Светог Архангела Михаила, Вама, вашим радницима и породицама. Нека Вас све срећа прати.

Не можемо данас да не споменемо оне који су као радници ИАТ-а кад је било најпотребније отишли да бране наш град и на том путу дали оно највриједније, свој живот. ИАТ је била та која је дала највише бораца а они који су имали среће да преживе и данас вриједно раде у  вашој фабрици и од тог рада поштено прехрањују своје породице.

Поштовани гос. Драшковићу искористићемо ову прилику да Вам укажемо и нашу забринутост. Забринути смо са дешавањима које читамо у медијима посљедњих дана. Свако затварање

ИАТ-а би највише погодило оне који су стварали Републику Српску, оне који су истински хероји нашег народа. Нажалост ми и данас 25 година после рата имамо велики број бораца који су без посла и живе на ивици егзистенције. Гашење фабрике би не само угрозило многе породице већ би их довело у незавидан положај. Не вјерујемо никоме да би рјешио њихове проблеме.

Знамо да сте велики човјек, знамо да сте помагали овај град преко спорта, образовања, знамо да сте нашим борцима једини прискочили у помоћ кад је кренула пандемија, знамо колика средства дајете нашем здравству, знамо па Вас на овај начин молимо да све политичке борбе водите како мислите да је најбоље али да нам сачувате раднике јер је највећи дио борачке популације.

Још једном Вама и вашим радницима желимо срећну Крсну славу Светог Архангела Михаила.

Градска борачка организација Требиње

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ