Драги пријатељи,

 

У овим тешким и изазовним временима, када смо суочени са бројним проблемима, постајемо више него икада свјесни да судбина наших суграђана, пријатеља, комшија често зависи од наше солидарности и хуманости.

Борачка организација „Илиџански борац“ Источна Илиџа и ООЦК Источна Илиџа, као и много пута до сада, покрећу акцију за прикупљање помоћи нашем члану и суграђанину, младом човјеку којег, на жалост, болест није заобишла, а за чије оздрављење нада још увијек постоји.

Ријеч је о Милку Даниловићу из Војковића, сину погинулог борца, чији је отац, као црногорски држављанин – добровољац, уградио свој живот у темеље Републике Српске. Ријеч је о младићу којег чека лијепа будућност и нормалан живот уколико заједничким снагама обезбиједимо износ од 15.000 КМ, колико коштају трошкови операције у Београду.

Здравствени проблеми Милка Даниловића су започели прије отприлике 6 година, али као частан и поштен млад човјек, који је тада радио грађевинске послове, Милко није одустајао од својих радних задатака и у потпуности се посвећивао послу. Ипак, проблеми са срцем су постајали све озбиљнији, а нажалост, здравствено стање се искомпликовало тумором на бубрегу који је Милку одстрањен прије 8 мјесеци. Од тада Милко Даниловић бива принуђен да се посвети лијечењу, напусти посао и заједно са мајком настоји да преживи и да се лијечи од скромне очеве пензије.

Љекари – кардиолози из Бањалуке су, на недавно обављеним прегледима, показали Милку да постоји свјетло на крају тунела – операција срца која би се обавила у Београду. Не дозволимо да износ од 15.000 КМ, колико износе трошкови Милкове операције, буду препрека за живот једног младог човјека! Покажимо још једном нашу солидарност и племенитост, како би се један млади живот наставио!

Молимо вас да заједничким снагама јединствени кренемо у прикупљање новчаних средстава како би Милко отишао на лијечење у Београд.

Ваша новчана средства можете уплатити директно на жиро рачун Милко Даниловић бр:5557000045558337, Нова банка или на жиро рачун ОБО „Илиџнски борац“ наведен у меморандумо, са назнаком „Помоћ за Милка Даниловића“.

 

Све додатне информације можете добити на тел.број  057/317-399 ,ОБО „Илиџански борац“.

Контак особа: Мочевић Немања, 065/035-157.

 

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!

 

ПРЕДСЈЕДНИК  ОДБОРА

ПОРОДИЦА          ПОГИНУЛИХ БОРАЦА БОРС

 

Немања Мочевић