Поводом обиљежавања 30.година од почетка рата 1.10.1991-1.10.2021 ученици Гимназије “Јован Дучић” су посјетили Спомен собу. Предсједник Градске борачке организације  Требиње, Дејан Бодирога је ученицима пожелио добродошлицу и упознао их са Спомен собом, са значајним датумима, почетку рата, стварању Републике Српске, великој жртви оних који су животе дали за нашу слободу, херојском путу Требињске бригаде, Војске и полиције Републике Српске.

Овакве акције ће се наставити а овом приликом захваљујемо ученицима, њиховим професорима и директору Гимназије који су препознали да нашим ученицима морамо пренијети истину. Један од најважних задатака је управо да истину пренесемо нашим младима јер је то наше најјаче оружије које многи желе да лажима сломију.

Управо лажима и обманама, заштитници повампирених сила зла су наш народ изоловали од осталог дијела свијета деведесетих година. Увелико су им како и данас помагали наши изроди “за шаку долара” . Данас се води рат, рат за сатанизацију српског народа. Борба коју данас водимо је исто важна као и она деведесетих. Истина ће на крају побједити а један од дивних примјера је и дањашња посијета Спомен соби. У наредном периоду ће Спомен собу посијетити и остали разреди средњих школа.

Подсјећамо да ће се сутра, 1.октобра помен погинулим одржати у Раптима-Бобани код Спомен обиљежја са почетком у 10.00 часова.

Copy link
Powered by Social Snap