Полицијска управа Требиње је данас, 19. новембра 2021. године прославила Крсну славу Министарства унутрашњих послове Републике Српске, Св. Аргхангела Михаила.
Вјерски обред служио је епископ захумско-херцеговачки и приморски господин Димитрије заједно са свештенством, који је свим припадницима ПУ Требиње пожелио срећну славу и да их Св. Архангел Михаило чува у обављању редовних послова и задатака.

Начелник ПУ Требиње Синиша Лакета је овом приликом истакао:
„Ми морамо још више да радимо како би грађани били што безбједнији. Ја могу да кажем да је стање безбједности у источној Херцеговини добро а то није само наш резултат него локалних заједница и свих грађана. У наредном периоду ћемо дати све од себе да будемо на још вишем задатку“, казао је Лакета.

Цвјеће на споменик погинулим припадницима ЦЈБ Требиње су положиле делегације Града требиње, ПУ Требиње, Ветерани 3.одреда СБП и ГБО Требиње.

Дејан Бодирога предсједник ГБО Требиње је истакао велики допринос припадника МУП-а у Одбрамбено-отаџбинском рату и пожелио срећну Славу свим припадницима МУП-а, грађанима Требиња који прослављају Св. Архангела Михаила.