У Градској управи данас је одржана редовна сједница Скупштине Градске борачке организације Требиње.

„Ово је друга сједница Скупштине Градске борачке организације у овом саставу. Што се тиче дневног реда, на почетку ћемо верификовати мандате делегатима, који нису били на конститутивној сједници, затим на дневном реду је и усвајање записника са претходне сједнице, разматрање и усвајање извјештаја о раду ГБО између двије сједнице, као и извјештаја о раду за 2024. годину, разматрање и усвајање финансијског извјештаја о раду ГБО за 2023. годину и усвајање завршног рачуна, као и усвајање финансијског извјештаја за 2024. годину“, рекао је Петар Вуковић, предсједник Скупштине ГБО Требиње.

Он је додао да састав Радног предсједништва остаје без промјена, те да га чине предсједник Скупштине, предсједник Предсједништва ГБО, предсједник породица погинулих бораца и предсједник ратних-војних инвалида.

„Морам истаћи, ускоро би требало да се запосли девет чланова породица погинулих бораца, а имамо најаву да ће бити још запослења из других категорија. Помогли смо неколицину бораца са грађевинским материјалом, а помогнемо и свима којима је потребан превоз на неку врсту лијечења. Искористио бих прилику да захвалим Градској управи и јавним установама нашег града који нам увијек помажу“, закључио је Вуковић.